این آگهی بروز نشده است
می توانید از لیست زیر، یکی از آگهی های مرتبط را انتخاب کنید

آگهی های ویژه

آموزش تزریقات با مدرک تماس بگیرید

آموزش تزریقات با مدرک

%0
  • قم قم
آموزش ماساژ با مدرک دانشگاهی 0 تومان
آموزش تزریقات آقایان 0 تومان

آموزش تزریقات آقایان

%0
  • قم قم
ماساژ تبریز تماس بگیرید

ماساژ تبریز

%0
  • آذربایجان شرقی تبریز
110
اعزام ماساژور خانم و آقا شبانه روزی پاسخگو سام09106454186 masajj.pars.2 تماس بگیرید
 تولید و فروش عمده وسایل و تجهیزات خانه بازی و شهربازی تماس بگیرید
30
ماساژ در منزل شما یا در سالن ما با کادر مجرب آقا و خانم تماس بگیرید
1
استخدام ماسیس خانم 0 تومان

استخدام ماسیس خانم

%0
  • تهران تهران شمال
1
آموزش برنامه نویسی پایتون تماس بگیرید

آموزش برنامه نویسی پایتون

%0
  • هرمزگان کیش
طراحی و ساخت و فروش ونت سایلنسر تماس بگیرید

طراحی و ساخت و فروش ونت سایلنسر

%0
  • فارس شیراز
طراحی و ساخت و خرید و فروش اجکتور چند مرحله تماس بگیرید
طراحی همه نوع سایلنسر صنایع نفت و گاز تماس بگیرید

آگهی های مرتبط

آموزش تزریقات با مدرک تماس بگیرید

آموزش تزریقات با مدرک

%0
  • قم قم
آموزش ماساژ با مدرک دانشگاهی 0 تومان
آموزش تزریقات آقایان 0 تومان

آموزش تزریقات آقایان

%0
  • قم قم
ماساژ تبریز تماس بگیرید

ماساژ تبریز

%0
  • آذربایجان شرقی تبریز
110
اعزام ماساژور خانم و آقا شبانه روزی پاسخگو سام09106454186 masajj.pars.2 تماس بگیرید
 تولید و فروش عمده وسایل و تجهیزات خانه بازی و شهربازی تماس بگیرید
30
ماساژ در منزل شما یا در سالن ما با کادر مجرب آقا و خانم تماس بگیرید

جدیدترین آگهی لپ تاپ

فروش اقساطی انواع لپ تاپ 0 تومان

فروش اقساطی انواع لپ تاپ

%0
  • تهران مرکز
لپ تاپ، مانیتور، مینی کیس استوک کمترین قیمت تماس بگیرید
✅ لپ‌تاپ نسل۶  مدل    Lenovo ThinkPad L460 تماس بگیرید
لپ تاپ؛ جانبی، تعمیرات، خدمات... همش با ما تماس بگیرید
Laptop tablet lg HP apple اپل مک سامسونگ 0 تومان

Laptop tablet lg HP apple اپل مک سامسونگ

%0
  • تهران جنوب
Com lpt R 0 تومان

Com lpt R's laptop notebook MSI Compaq lg hp

%0
  • شهرری

پ تاپ های خانگی و مالتی مدیا لپ تاپ های مهندسی لپ تاپ های طراحی لپ تاپ های گیمینگ (بازی لپ تاپ یا تبلت صفحه نمایش فضای

در استان تهران تهران مرکز, | خرید و فروش لپ تاپ

لپ تاپ ها(کامپیوترهای قابل حمل) به دلیل افزایش توانایی ها و نیز قابلیت جابجایی روز به روز در بین مردم محبوبیت بیشتری پیدا می کنند. این راهنما شما را در یافتن بهترین Laptop متناسب با نیازتان یاری می کند.
این راهنما از هشت قسمت تشکیل شده است که در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر در هر کدام از قسمت ها می توانید با ما تماس بگیرید تا راهنمایی های بیشتر را به شما بدهیم.

اندازه و وزن
مطمئناً اندازه و وزن یک کامپیوتر همراه مهمترین موضوع در انتخاب یک Laptop می باشد. تعداد زیادی Laptop بسیار کوچک و سبک وجود دارند. اما بخش هایی از رایانه (مانند درایوهای نوری) نیز فدای اندازه می شوند. Laptop هایی که به جای کامپیوتر رومیزی استفاده می شوند( به اصطلاح Desktop replacements ) دارای همان قدرت کامپیوترهای رومیزی هستند. اما مطمئناً جابجایی این سیستم ها به علت بزرگ و سنگین بودن مشکل افرین است. هنگامیکه قصد انتخاب یک Laptop را دارید، به این نکته به خوبی توجه کنید که امکانات و لوازم جانبی برای شما مهمتر است یا حجم و اندازه دستگاه. هر چند در حال حاضر و با استفاده از تکنولوژی موسوم به Centrino محصول اینتل شما می توانید در یک Laptop هر دو گزینه را در اختیار داشته باشید. پیشنهاد ما به شما اینست که در صورت توان حتماً از Laptop های دارای تکنولوژی Centrino استفاده نمائید. در قسمت های بعد باز هم به توضیح مزیت های این تکنولوژی می پردازیم.

پردازشگر( CPU )
سرعت Cpu های Laptop همواره با اندکی فاصله به دنبال سرعت کامپیوترهای رومیزی حرکت می کند. اما با این قابلیت که توان استفاده بهینه از انرژی را دارند. انتخاب سرعت CPU ، بسته به هدف شما از خرید Laptop دارد.
اگر قصد شما از خرید یک Laptop استفاده از اینترنت، دریافت نامه های الکترونیکی( E-Mail )، استفاده از یک واژه پرداز و حتی تماشای یک فیلم DVD باشد، استفاده از یک CPU با سرعت 800مگاهرتز و یا اندکی بیشتر نیاز شما را رفع خواهد نمود. ولی اگر قصد جایگزینی آن را به عنوان کامپیوترتان دارید، نباید به سرعت های زیر 2گیگاهرتز فکر کنید.توضیح اینکه CPU های Centrino در هنگام نوشتن این مقاله دارای سرعت 1.6 می باشند

حافظه( RAM )
حافظه قابل نصب در سیستم های قابل حمل( Laptop ) به طور کلی کمتر از سیستم های رومیزی است. هنگام خرید یک Laptop حتماً در مورد حداکثر RAM پشتیبانی شده در دستگاه اطلاعات لازم را از فروشنده دریافت کنید.
در ضمن بد نیست ببینید که آیا خودتان هم می توانید RAM دستگاه را افزایش دهید، یا حتماً باید توسط آن شرکت و متخصصینش انجام شود.

نمایشگر( Display )
هنگامی که قصد خرید یک Laptop را دارید به قدرت تفکیک پذیری( Resolution ) صفحه نگاه کنید. معمولاً صفحه نمایش بزرگتر ترجیح داده می شود. اما بعضی از صفحه نمایش های بزرگ که دارای Resolution بالاتری نیز هستند، خواندن متن را دشوار می کنند. در ضمن اندازه صفحه نمایش رابطه مستقیمی با اندازه Laptop خواهد داشت. سیستم های جدید با مونیتور 17 اینچ نیاز به دقت بیشتر در نگهداری خواهند داشت. علاوه بر اینکه جابجایی آنها نیز مشکل تر خواهد بود.

درایو ها
اندازه Hard Drive یک موضوع مهم تلقی می شود. اما انتخاب یک درایو نوری نیز به همان اندازه مهم است. یکی از قابلیت های مهم Laptop های موجود قابلیت استفاده به عنوان یک پخش کننده DVD قابل حمل است. بوسیله یک درایو DVD -ROM و یا یک درایو Como CD-RW هر شخصی می تواند یک فیلم DVD را به مثابه یک تئاتر کوچک بر روی سیستمش تماشا کند.
تعداد زیادی از سیستم هایی که تحت عنوان Ultraportable شناخته می شوند، قابلیت استفاده از یک درایو نوری داخلی را ندارند. که این عمل به خاطر کاهش وزن و اندازه دستگاه صورت گرفته است.

شبکه
توانایی اتصال به شبکه نیز یکی از خصوصیت هایی است که هنگام خرید یک Laptop باید مد نظر داشته باشید. به دنبال سیستم های بگردید که حداقل دارای یک مودم 56 Kbps و یک اترنت( Ethernet ) سریع باشند. این ها به شما اجازه می دهند تا با اکثر سیستم ها اتصال برقرار کنید و به تبادل اطلاعات بپردازید.
اگر نیاز به بیشترین بازده از شبکه را دارید، می توانید به دنبال Laptop هایی با مشخصه (802.11 b wireless adapter ) باشید. با انتخاب سیستم های دارای این گزینه به راحتی و بدون نیاز به سیم قابلیت اتصال و تبادل اطلاعات را خواهید داشت.

طول عمر باطری
به نظر شما سیستمی که با هر بار شارژ کردن فقط 30 دقیقه می تواند کار کند چطور است؟ طول عمر باطری نیز به نیاز شما بستگی دارد. ولی به دنبال سیستم هایی بگردید که حداقل 2 ساعت بدون نیاز به شارژ می توانند کار کنند. در صورت نیاز بیشتر می توانید به دنبال Laptop هایی باشید که امکان استفاده از باطری جانبی را برای شما فراهم می کند.

ولی یک راه دیگر...
باز هم استفاده از تکنولوژی جدید اینتل موسوم به Centrino . این تکنولوژی به دلیل مصرف کم باطری قابلیت استفاده تا 6 ساعت را برای شما فراهم می کند.

گارانتی
و آخرین مورد (نه کم اهمیترین مورد) نوع و طول مدت گارانتی سیستم خریداری شده می باشد. Laptop ها ممکن است بیشتر از سیستم های رومیزی دچار مشکل شوند و این مورد نیز به خاطر قابلیت جابجایی آن ها است. هنگام خرید یک سیستم مطمئن باشید که حداقل از 1 سال گارانتی بهره مند می شوید. اگر قصد استفاده زیاد و یا ناشیانه از Laptop را دارید سیستم هایی با 3 سال پشتیبانی (با وجود قیمت بالاتر) انتخاب بهتری برای شما محسوب می شود.
سیستم هایی که توسط شخص ثالث (فروشنده) گارانتی می شود، انتخاب خوبی نیست مگر اینکه به نمایندگی از شرکت سازنده دستگاه باشد.


شما در انتخاب یک لپ تاپ به چه مواردی توجه می کنید؟ اگر به تازگی لپ تاپ خریده اید تجربه خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و اگر بدنبال یک لپ تاپ هستید بگویید کدام ویژگی ها برای شما اولویت دارند؟

برند لپ تاپ

برند یا نام تجاری لپ تاپ ها به تنهایی نشان دهنده کیفیت دستگاه نیست اما نمی توان حین خرید آن را نادیده گرفت. در بازار با نام های مختلفی روبرو خواهید شد و هر کدام از آنها نیز شایعات و باورهای مخصوص خود را در میان فروشندگان و مصرف کنندگان دارند. واقعیت این است که لپ تاپ به عنوان یک کالای پیشرفته، از فیلترهای کیفیتی متعددی حین تولید و حتی قبل و بعد از تولید عبور می کند و تولیدکنندگان نیز به خوبی می دانند عملکرد دستگاه ضامن ادامه فعالیت آنها است.

بنابراین هنگام خرید بهتر است قبل از برند به ویژگی های فنی و ظاهری دستگاه توجه کنید. برندهایی مثل اپل و سونی دارای قیمت بالاتری در مقایسه با مدل های عادی هستند زیرا از فناوری های مختلفی در مقایسه با مدل های رایج استفاده می کنند و روش های کنترلی سخت گیرانه ای در ارایه محصول دارند. ضمن اینکه هزینه نام تجاری خود را هم به بهای تمام شده دستگاه اضافه می کنند. این به معنی عدم کیفیت برندهای دیگر نیست و می توان آن را قسمتی از سیاست های بازاریابی این برندها دانست.

در بازار ایران لپ تاپ های ایسوس و لنوو از فروش بهتری برخوردار هستند زیرا توزیع کنندگان متعددی روی این برندها فعالیت می کنند. برندهای دیگر مانند ایسر، اچ پی (HP)، فوجیتسو، MSI و دل هم جایگاه مناسبی دارند.

یکی از مواردی که در میان اغلب تولیدکنندگان رایج است دسته بندی لپ تاپ ها است. به عنوان مثال شرکت لنوو دارای سه دسته بندی تینک پد، آیدیا پد و اسنشیال است که در میان این مدل، گروه تینک پد محصولات حرفه ای لنوو را تشکیل می دهد و گروه های آیدیاپد و اسنشیال به نوت بوک های عمومی لنوو اختصاص دارد. در میان محصولات آیدیاپد نیز زیرمجموعه های مختلفی دیده می شود که در میان آنها گروه Y به محصولات حرفه ای (در میان مدل های عمومی) اختصاص دارد و گروه Z شامل لپ تاپ های نیمه حرفه ای و متوسط است. گروه Gنیز برای کاربردهای عادی پیشنهاد می شود و قیمت مناسبی دارد.

شرکت ایسوس سری G را برای مدل های گیمینگ در نظر گرفته است که قیمت بالایی دارند و پس از آن سری حرفه ای N را معرفی کرده است. سری K برای لپ تاپ های متوسط و نیمه حرفه ای ایسوس بکار می رود و در آخر هم سری X قرار دارد. البته در میان محصولات این شرکت می توان مدل هایی مانند سری F و A را هم مشاهده کرد که هر کدام دارای ویژگی های مخصوص خود هستند.

لپ تاپ ها توسط سازندگان محدودی تولید می شوند و شاید تعداد سازندگان لپ تاپ به تعداد انگشتان یک دست هم نباشد. این تولیدکنندگان محصولات خود را در اختیار نام های تجاری قرار می دهند و به همین دلیل است که گاهی میان مدل های مختلف از برندهای متفاوت، شباهت های فنی زیادی دیده می شود.
.
معرفی برترین نام های تجاری لپ تاپ ها

کاربرد لپ تاپ

قدرت لپ تاپ های عمومی معمولا بر اساس کاربرد طبقه بندی نمی شود و معمولا بر اساس یک سری ویژگی های رایج در پردازش های عمومی طراحی می شوند. در نتیجه لپ تاپ مخصوص فتوشاپ یا لپ تاپ مخصوص اتوکد تا کنون تولید نشده است. اما مدل هایی هستند که ویژگی های فنی آنها برای پردازش نرم افزارهای حرفه ای مناسب است.

با این تعریف می توان گفت توان لپ تاپ ها بر اساس یک سری شاخص های عمومی طبقه بندی می شوند و اگر نیاز به یک کاربرد خاص دارید باید مدل مورد نظر خود را در طبقه مشخصی از ویژگی های فنی جستجو کنید. این ویژگی ها ممکن است تعداد هسته های پردازنده یا ظرفیت حافظه رم باشند و نکته مهم اینجا است که هرچقدر توان دستگاه افزایش پیدا کند قیمت آن هم بالاتر خواهد رفت.

در نتیجه اگر طراح نیستید و به صورت موردی از برنامه های گرافیکی مثل کرل یا فتوشاپ استفاده می کنید یا باید هزینه زیادی برای یک کاربرد محدود بپردازید یا اینکه انتخاب خود را در قیمت های پایین انجام دهید. این موضوع به معنی عدم پشتیبانی از برنامه مورد نظر نیست و تفاوت اصلی در سرعت اجرای آن است. به بیان دیگر یک لپ تاپ یک میلیون تومانی می تواند فتوشاپ را اجرا کند اما زمان اجرای یک دستور در این برنامه ممکن است چند برابر یک لپ تاپ سه میلیون تومانی باشد.

در یک طبقه بندی کلی می توان گفت مدل های زیر ۱٫۵ میلیون تومان برای اغلب فعالیت های روزمره مانند مرور وب، کار با اسناد متنی، مشاهده فیلم و پخش موسیقی مناسب هستند. در این گروه معمولا از پردازنده های Core i3 یا پنتیوم های دو هسته ای استفاده می شود و حدود چهار گیگابایت رم دارند. توان گرافیکی این مدل ها برای اجرای بازی مناسب نیست. به گزارش لپ تاپ مدیا، در قیمت های بین ۱٫۵ تا ۲٫۵ میلیون تومان می توانید مدل های نیمه حرفه ای را انتخاب کنید که سرعت بهتری در مقایسه با گروه قبلی دارند و غالبا مجهز به پردازنده Core i5 هستند.

در محصولات این گروه از چهار تا هشت گیگابایت رم استفاده می شود و ظرفیت حافظه گرافیکی آنها نیز بین ۱ تا ۲ گیگابایت متغیر است. با این مدل ها می توانید بسیاری از فعالیت های عمومی و حرفه ای را اجرا کنید و برای انواع کاربردهای مهندسی، گرافیکی، طراحی، مالتی مدیا و خانگی مناسب هستند.

توان اجرای بازی در این گروه متوسط است و اگر سطح جزییات و کیفیت را کاهش دهید می توانید از بازی های مختلف را اجرا کنید. در قیمت های بالای ۲٫۵ میلیون تومان نیز مدل های حرفه ای حضور دارند که از پردازنده های چهار هسته ای استفاده می کنند و دارای ۸ گیگابایت رم هستند. در این مدل ها ویژگی های جانبی مثل کیفیت تصویر و طراحی بهبود پیدا کرده است.

توجه داشته باشید این رده بندی صرفا گروه های رایج بازار را تعریف می کند به عنوان مثال برخی مدل های سونی با قیمت ۳ میلیون تومان دارای پردازنده های دو هسته ای سری Core i5 هستند. در نتیجه عواملی مثل برند، جنس بدنه، کیفیت تصویر و امکانات جانبی روی قیمت تاثیر مستقیم دارند.

انواع لپ تاپ ها

توجه داشته باشید که لپ تاپ ها به دلیل محدودیت های ناشی از توان پردازش، انرژی، تهویه حرارت و شرایط فیزیکی گزینه مناسبی برای کاربردهای حرفه ای نیستند و انتخاب یک دسکتاپ با قیمت مشابه می تواند قدرت بیشتری برای این کاربردها داشته باشد.

در ادامه برخی کاربردهای رایج با نیازهای سخت افزاری آنها را معرفی می کنیم.

لپ تاپ های اداری:

لپ تاپ هایی که برای فعالیت های اداری استفاده می شوند ارزان ترین گروه از مدل های بازار هستند. زیرا بیشترین تمرکز این مدل ها روی نرم افزارهای مورد نیاز برای مرور وب یا نگارش های متنی و محاسبات ساده است. یک پردازنده دو هسته ای با دو تا چهار گیگابایت رم برای این مدل ها کافی است و پردازنده های Core i3 یا پنتیوم برای محصولات این گروه پیشنهاد می شود.

در مدل های اداری هسته گرافیکی پردازنده (اصطلاحا گرافیک اینتلی) می تواند مورد استفاده قرار گیرد و نیازی به تراشه مستقل گرافیکی ندارند.

لپ تاپ های خانگی و مالتی مدیا:

این لپ تاپ ها طیف گسترده ای از کاربردها را شامل می شوند و باید توان مناسبی برای اجرای نرم افزارهای عمومی و نیمه حرفه ای داشته باشند. برای این گروه استفاده از پردازنده های Core i3 و Core i5 پیشنهاد می شود.

ظرفیت چهار گیگابایت رم و صفحه نمایش ۱۵٫۶ اینچی رایج ترین ویژگی این مدل ها است. با این لپ تاپ ها می توانید برنامه های حرفه ای را اجرا کنید ولی بهتر است توقع پردازش سریع نداشته باشید. در محدوده قیمت زیر ۲ میلیون تومان می توان مدل های مناسبی پیدا کرد.

لپ تاپ های مهندسی:

وت بوک هایی که برای اجرای برنامه های مهندسی مثل کتیا، سالید ورک و اتوکد پیشنهاد می شوند باید توان پردازش مناسبی در دو بخش محاسباتی و گرافیکی داشته باشند. در نتیجه مهمترین عامل تعداد هسته های پردازنده و حافظه کش آن است.

برای این گروه استفاده از پردازنده های Core i7 حقیقی با چهار هسته پردازشی و ۶ مگابایت کش (Cache) توصیه می شوند. در بخش گرافیکی نیز بهتر است از تراشه های مستقل گرافیکی مانند GT740 و GT750 یا مدل های قوی تر با حداقل دو گیگابایت حافظه گرافیکی استفاده کرد. برخی نرم افزارها می توانند از توان تراشه گرافیکی برای اجرای محاسبات استفاده کنند و توان پردازش موازی را افزایش دهند.

لپ تاپ های طراحی:

برای این گروه از لپ تاپ ها می توان مشخصات پیشنهادی برای مدل های مهندسی را تکرار کرد زیرا نرم افزارهای طراحی نیز مانند اغلب برنامه های مهندسی از محاسبات پیکسلی استفاده می کنند. اما موضوعی که در لپ تاپ های مناسب برای گرافیست ها اهمیت دارد کیفیت نمایشگر است. این نمایشگر باید وضوح مناسبی داشته باشد و نوت بوک هایی که دارای پنل Full HD هستند توصیه می شود. این لپ تاپ ها قیمت بالایی دارند و در محدود قیمت ۳٫۵ میلیون تومان به راحتی قابل خرید هستند با این حال با بودجه کمتر نیز می توانید یک مدل مناسب انتخاب کنید.

لپ تاپ های گیمینگ (بازی):

محصولات این گروه گران ترین مدل های موجود در بازار هستند زیرا بازی ها به توان پردزاش بالایی زیادی دارند و از نظر نمایشگر و بدنه نیز نسبت به دیگر گروه ها در جایگاه بالاتری قرار می گیرند. لپ تاپ های مخصوص گیمینگ از پردازنده های Core i7 چهار هسته استفاده می کنند و پایین ترین کارت گرافیکی در آنها مدل GT750 است. ظرفیت رم بالای هشت گیگابایت و نمایشگر فول اچ دی از دیگر ویژگی های لپتاپهای مخصوص گیم هستند.

این مدل ها در اندازه بزرگ و وزن بالا طراحی می شوند و امکانات گسترده ای در آنها مورد توجه قرار گرفته است. اگرچه محدوده قیمت پنج میلیون تومان برای این مدل ها خیلی عجیب نیست اما با یک لپ تاپ ۲٫۵ میلیون تومانی هم می توانید بازی کنید ولی باید سطح جزییات را کاهش دهید.

لپ تاپ یا تبلت

لپتاپ ها در مقایسه با تلفن های هوشمند و تبلت ها کار مشابهی انجام می دهند. با آنها می توانید وب سایت ها را مرور کنید و به ایمیل های خود پاسخ دهید. نمایش فیلم و پخش موسیقی نیز توسط این ابزارها به راحتی امکان پذیر هستند. ضمن اینکه جنبه های سرگرمی و قدرت حمل آنها بهتر از لپ تاپ ها است. اما چرا نمی توان آنها را به جای لپ تاپ پیشنهاد کرد؟ برای این سوال سه دلیل مهم داریم.

توان پردازش:

توان پردازش در لپ تاپ ها قوی تر از تبلت ها و تلفن های هوشمند است و اگر قصد فعالیت های حرفه ای دارید نمی توان تبلت را پیشنهاد کرد. ضمن اینکه در لپ تاپ ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می شود و برای کاربردهای مختلف انبوهی از نرم افزارهای حرفه ای وجود دارد. به عنوان مثال ایجاد یک فایل متن در تبلت کار ساده ای نیست یا به راحتی نمی توانید از فتوشاپ استفاده کنید. البته در تبلت ها ابزارهای مشابهی وجود دارند اما انتخاب یک راه حل یکپارچه و آسان میان این ابزارها دشوار است.

صفحه نمایش:

تبلت ها در سایزهای ۱۰ و ۱۲ اینچ هم تولید می شوند اما غالبا در سایز هفت اینچ مورد توجه قرار می گیرند. به همین دلیل است که تنوع مدل های هفت اینچ بسیار بیشتر از سایر مدل ها است. در مقابل سایز رایج برای لپ تاپ ها ۱۵٫۶ اینچ و سپس ۱۴ اینچ است. در نتیجه برای استفاده از یک فضای کار مناسب چاره ای جز انتخاب لپ تاپ نیست مگر اینکه با محدودیت نمایشگر برای فعالیت شما مهم نباشد.

فضای ذخیره سازی:

در لپ تاپ ها می توانید به راحتی مدل های یک ترابایتی را انتخاب کنید اما در تبلت ها رایج ترین ظرفیت برای ذخیره اطلاعات بین ۱۶ تا ۳۲ گیگابایت است. حافظه های ۶۴ گیگابایتی هنوز محدودیت دارند و امکان استفاده از درایوهای اکسترنال نیز به راحتی فراهم نیست.

این سه موضوع مهمترین دلایل انتخاب لپتاپ در مقایسه با تبلتها و تلفن های هوشمند هستند. دلایل دیگری هم وجود دارد مثل سیستم عامل، کیبورد و امنیت که نمی توان به راحتی از آنها صرف نظر کرد

دنیای رو به جلوی امروزه ما را وادار نموده است که همواره و در همه جا به اطلاعات و منابع مهم مورد نیازمان ، دسترسی داشته باشیم و بالطبع، مظهر این دسترسی به منابع اطلاعاتی که همانا کامپیوتر ها باشند نیز میبایست همواره در دسترس باشد از اینجاست که یکی از مظاهر تکنولوژی مدرن ، یعنی لپ تاپ ها ظهور میکنند. شاید بعنوان یک بیننده در هنگام مواجهه با خرید این دستگاه ، تنها فاکتور مهم در حهت خرید آن را قیمت دستگاه بدانید ولی در مقام خریدار اوضاع کاملا تفاوت میکند. در این مقاله سعی دارم با معرفی ویژگی های یک محصول برتر به معرفی بهترین های حال حاضر ایران در رده های مختلف کاربردی و قیمتی بپردازم.

شاید در دنیای دیجیتال هیچ محصولی تا به این اندازه دارای تنوع و بازاری کاملا متنوع و در عین حال تشنه نباشد که در دنیای لپ تاپ ها جریان دارد.(البته در خارج از مرزهای ایران این مساله در مورد کامپیوترهای Desktop معمولی نیز کاملا مصداق دارد چون بعنوان مثال در آنجا خریدار بدنبال فلان CPU یا فلان Main نمی گردد بلکه یکراست به بازار رفته یک کامپیوتر سونی ، دل ، اچ پی و... را خریده و به خانه می آورد و بی دغدغه دردسرهای سخت افزاری، خریدی آسان و در عین حال مطمئن را انجام میدهد)
بازار بزرگ لپ تاپ ها آنچنان متنوع است که اگر قصد خرید یک لپ تاپ را دارید و هنوز چیزی را انتخاب نکرده اید به شما پیشنهاد میکنم اصلا و به هیچ وجه به بازار نروید چون کاملا در دریای مدلهای مختلف از مارک های متنوع غافلگیر شده و غیر ممکن است انتخاب صحیحی را انجام بدهید. برای راحتی انجام یک انتخاب مناسب میخواهم خریداران را از لحاظ انتظاری که از دستگاه خود دارند به 4 دسته تقسیم کنم:
۱- افراد عادی که انتظاراتشان از نوت بوک، به مواردی همچون برنامه های ویرایش متن ، برنامه های حسابداری ، استفاده از اینترنت ، نگه داری اطلاعات و مواردی از این دست محدود میگردد(که فکر میکنم درصد بالائی از نوت بوک داران از این دسته هستند)
۲- افراد طراح (که سر و کار زیادی با برنامه هایی همچون Photoshop ، Premier و از این دست دارند) و همچنین افراد خوره بازی، که حتی در هنگام خواب نیز نمی توانند از محبوبشان جدا شوند!
۳- مدیران ، پشت میز نشینهای مایه دار و کلا کسانی که معمولا زیاد جابجا نمیشوند (و البته هزینه کردن به سبک بسیار مایه دارانه برایشان اصلا خیالی نیست !)
۴- افرادی که فاکتور وزن و حجم برایشان از حداکثر اهمیت برخوردار است (Ultra Portable User)

خب همین حالا گروه خودتان را انتخاب کنید چون در ادامه باز هم در درون این گروه ها به دسته بندی میپردازیم:
دسته اول یا افراد عادی را از چند لحاظ میتوان دوباره گروه بندی کرد مثلا از لحاظ هزینه جهت خرید نوت بوک: این دسته از دانشجویان آس و پاس شروع میشود و طیف آن تا مایه دارهائی که رنگ نوت بوکشان را با رنگ پاپیون سگ شان ست میکنند ادامه دارد! (که مختص این رده هم نیست ولی در این رده کمی پررنگ تر است) .
در این دسته مشخصات نوت بوک ها حداکثردر محدوده متوسط قطعات قرار دارد (و این صرفا به آن معنی نیست که قیمت آنها هم لزوما در رده متوسط قرار داشته باشد) و مشخصات آنها را باید در لیست زیر جستجو کرد :
CPU: در اینجا از مدلهای ارزان قیمت تک هسته ای AMD تا مدل های نه چندان قدیمی Pentium M را میتوان یافت. البته در این میان شاید به چندین مدل سنت شکن نیز بر بخورید که از مدل های جدید تری استفاده کنند.
Monitor: در اینجا صفحه های نمایش از 15.4 اینچ به بالا بیشتر به چشم می خورند چون همانگونه که میدانید رابطه میان اندازه صفحه نمایش و قیمت لپ تاپ یک رابطه معکوس است(هرچه کوچک تر گران تر).
Drive: معمولا یک درایو Combo و شاید اگر هم خوش شانس باشید یک DVD Writer به تورتان بخورد.
از سه مورد بالا که که بگذریم تقریبا بقیه مشخصات در سایر رده بندی ها هم دیده میشود ولی یک نکته مهم که شاید در نگاه اول به چشم نیاید و در این رده بسیار پر کاربرد هم مینماید وجود امکانات ارتباطی نظیر کارت خوان ، Wi-Fi و Bluetooth در دستگاه است که حتما در مورد آن دقیق باشید.
لپ تاپ های این رده از حدود 600 هرار تومان تا یک میلیون و چهار صد هزار تومان گستره قیمت دارند.
یک پله بالاتر از این دسته گروه نوت بوک های طراحی و گیم قرار دارد که از لحاظ قیمت از رده پیشین گرانترند. در اینجا اولویتها با گروه قبل تفاوت میکند جائیکه وجود یک کارت گرافیک قوی به همراه یک حافظه (RAM) بالا کاملا یک امر مهم میباشد. وجود یک صفحه نمایش عریض (WXGA) با کیفیت بالا نیز مطمئنا از ملزومات کار است.
امکانات ارتباطی این دسته نیز میبایست بسیار بالا باشد بعنوان مثال کارت LAN ، کارت خوان ، بلوتوث و Wi-Fi از امکانات استاندارد این سری هستند.
قیمت های این رده نیز از حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان تا حدود چهار میلون تومان پراکنده است.
در رده سوم، لپ تاپ هائی قرار دارندکه به سختی بتوان بر آنها اسم نوت بوک نهاد و کارائی و سخت افزار های حرفه ای آنها قابلیت قرار دادن آنها در رده دسک تاپ ها را به آنها میدهد تا جائیکه به آنها لقب Desktop Replacement (جایگزین دسک تاپ) را داده اند و جابجا کردن آنها بیشتر به یک شوخی شبیه است چون در اینجا صحبت از یک غول 8 تا 9 کیلوئی است تا یک لپ تاپ نازک نارنجی !
و اما درست در نقطه مقابل دسته اخیر کوچولوهائی قرار دارند که اگر ندانیم، شاید آنها را با یک MP3 Player حرفه ای اشتباه بگیریم چون حداکثر ابعاد صفحه نمایش این همراه های کوچک 4.3 اینچ است و در آنها خبری از درایو نوری هم نیست و مجبور به استفاده از External درایو ها هستیم ولی در عوض اینگونه مدل ها چنان آزادی عملی به کاربر میدهند که بیشتر از آن قابل تصور نیست: به عنوان مثال وزن اینگونه نوت بوک ها در حداکثر خود از 500 گرم تجاوز نمی کند و مدل های 250 گرمی آن هم موجود است و این در حالی است که مشخصات آنها هم چندان پائین نیست مثلا مشخصات کلیدی یکی از پرطرفدارترین این نوت بوک ها به این شرح است:
CPU: Intel Core Solo 1.2 GHz
RAM : 512 MB DDR 2
HDD : 30 GB
که این مدل دارای بلوتوث ، وای فای و دوربین نیز می باشد . پس می بینیم که در این رده بیشتر از اینکه در نگاه اول به چشم می آید امکانات فراوان گنجانده شده که البته در حد یک رفع نیاز ضروری در جائیکه امکان حمل یک لپ تاپ معمولی را نداریم بسیار کارامد می نماید.
همانگونه که حدس میزنید قیمت این رده نیز به نسبت لپ تاپ های معمولی بسیار گرانتر است و از حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان شروع می شود و گستره آن به بالای دو و نیم میلیون هم میرسد.
خب حالا که نیازهایمان برای خرید نوت بوک را مشخص کردیم نوبت به آن میرسد که به بازار سری بزنیم و ببنیم برای رفع این نیاز ها شرکت های مختلف دارای چه امکاناتی هستند.
بازار نوت بوک از آنچنان کششی برخوردار است که تقریبا هر شرکتی که شما فکرش را بکنید دارای مدلی در این بازار است: از وایوهای سونی(WAIO) بگیرید تا تازه وارد این عرصه یعنی گیگابایت. پس در ابتدا لازم میدانم در مورد هرکدام از این برندها بسیار مختصر توضیحی بدهم:
الف) Vaio Sony : که معرف همه دوستان میباشد . دارای کیفیت های بسیار بالا از لحاظ ساخت، قیمت های نسبتا بالا ، باتری های نه چندان خوب و بجز دو سه مدل بسیار گران هیچکدام کارت گرافیک جدا ندارند. شرکتهای عرضه کننده اصلی وایو در ایران عبارتند از : امرتات ،نقش ، رایانه همراه و دو سه شرکت نچندان مطرح دیگر .

ب)Dell : شرکت بزرگ دل در سالهای اخیر لقب بهترین (و شاید بهتر است بگوئیم پر فروش ترین) لپ تاپ های متوسط (از لحاظ قیمتی) را به خود اختصاص داده است که از لحاظ کیفیت و قیمت یک تعادل متناسب برقرار کرده است شرکت های عرضه کننده دل در ایران عبارتند از :هستی ، پارسیان ، دیجیتال و چند تای دیگر.

پ) Toshiba : این شرکت ژاپنی (؟) نیز در زمینه تولید لپ تاپ ید طولائی دارد بطوریکه گستره مدل های آن بسیار زیاد است و در این زمینه طرفداران خود را نیز دارد (به شخصه آن را توصیه نمی کنم!) شرکت های عرضه کننده آن در ایران عبارتند از : نقش ، رایانه همراه و پارسیان.
ت) Lenovo : شرکت IBM را که به خاطر دارید؟ لنوو از این پس لپ تاپهای IBM را با این مارک جدید به بازار عرضه میکند. مشخصه این کامپیوتر ها طراحی های نچندان دلچسب ولی کیفیتهای بسیار بالا بهمراه قیمتهای نسبتا بالا باازای مشخصات متوسط است که اگر به شکل ظاهری اهمیت نمیدهید Lenovo برای شما ساخته شده است. شرکت های توزیع کننده این لپ تاپ در ایران عبارتند از :نقش و هستی.

ث) HP : این برند شاید تنها تولید کننده عمده لپ تاپ های با پردازنده AMD می باشد و به همین خاطر قیمت تمام شده آنها به نسبت سایرین بسیار کمتر است که فاکتور خوبی است ولی چون مصرف برق این پردازنده ها به نسبت پردازنده های دو هسته ای اینتل ، بیشتر است لذا از عمر باتری کمتری برخوردارند(دقت کنید فقط دو هسته ای ها برق کمتر مصرف میکنند و مثلا مصرف یک پردازنده P4 بسیار بیشتر از AMD دو هسته ای میباشد).البته این به آن معنی نیست که HP لپ تاپ با پردازنده اینتل ندارد. شرکت هستی عرضه کننده HP در ایران می باشد.
ج) Fujitsu Siemens: این اتحاد ژاپنی آلمانی که در عرضه موبایل کاملا به بن بست رسید این بار در عرضه لپ تاپ موفق مینماید لپ تاپ های این شرکت به دو دسته عمده : Amilo ها و Lifebook ها دسته بندی میشوند که اولی لپ تاپ های متوسط با قیمت پائین و دیگری سری حرفه ای نوت بوک های این شرکت است. هستی ارقام کامپیوتر و بهین تکنولوژی از شرکت های ارائه دهنده این برند هستند.
نوت بوک های دیگر موجود در بازار به همراه گارانتی های معتبر آنها به اختصار عبارتند از :
Asus با گارانتی دیجیتال، Acer با گارانتی رسام موج ، Panasonic با گارانتی نقش ،گیگابایت با گارانتی آواژنگ و چندین برند دیگر که شاید حتی به گوش تان هم نخورده باشد.
البته به برندهای تولید کننده لپ تاپ میبایست یک برند کاملا متفاوت با بقیه چه از لحاظ سخت افزاری و چه از لحاظ نرم افزاری و چه از لحاظ قیمتی اضافه کرد و آن چیزی نیست مگر لپ تاپ های بسیار زیبای iMac از کمپانی Apple که دارای سیستم عامل Mac OSx میباشند که از زمین تا آسمان با ویندوز تفاوت دارد و اگر به سرتان زد از این مدل ها خرید کنید حتما یک بار این سیستم عامل را امتحان کنید(البته جدیدا قرار است امکان نصب ویندوز بر روی Mac هم فراهم شود) از لحاظ قیمتی نیز این لپ تاپ ها با سایرین تفاوت عمده دارند جائیکه قیمت آنها از دو میلیون تومان شروع می شود.
خب حالا قصد داریم این برندهای ذکر شده را به ترتیب در دسته بندی اولیه مان قرار دهیم:
۱- لپ تاپ برای افراد عادی :
پیشنهادات: مطمئنا در اینجا بهترین گزینه لپ تاپ مشهور و پر فروش شرکت دل با نام Dell inspiron 6400 قرار دارد(که در مدل پایه در حدود 840 هزار تومان و در بهترین مدل یک میلیون و دویست هرار تومان قیمت دارد) یک پله بالاتر از لحاظ قیمتی مطمئنا وایوهای سونی سری N میباشد که پایه قیمتی معادل یک میلیون و صد هزار تومان دارند.
۲- لپ تاپ برای طراحان و گیم باز ها:
در این دسته به کارت گرافیک حداقل 256 احتیاج داریم. مدلی که در این رده یک سر و گردن از همه بالاتر است Dell Latitude D820 میباشد که کارت 512 مگابایتی دارد (و قیمتی در حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان) انتخاب دیگر در این رده لپ تاپ زیبای Vaio VGN-BX660P43 میباشد که باقیمتی نزدیک به یک میلیون و ششصد هزار تومان به فروش میرسد.
۳- لپ تاپ برای مدیران مایه دار! :
بدون شک Dell XPS M2010 با وزنی معادل هشت کیلو و نیم! و مشخصاتی که کمتر کامپیوتر دسک تاپی به آن میرسد و قیمتی که بسیار بسیار گران است (آنقدر گران که من هم نمی دانم چقدر است!)

۴- لپ تاپ کار راه بنداز کوچولو :
در اینجا بر عکس بقیه قسمت ها آنچنان تنوعی نداریم و آنچه که من از بازار میدانم این مدل محدود به دو مدل وایوی سونی و یک مدل Asus میشود که سونی ها عبارتند از Vaio VGN- UX17 و UX19 که از لحاظ ظاهری تفاوت چندانی با هم نمی کنند و قیمت آتها هم از یک میلیون و ششصد هزار تومان شرو ع می شود و مدل ASUS هم R2H نام دارد که خود Asus به آن لقب
( UMPC = Ultra Mobile PC) داده است و برخلاف UX17 سونی که صفحه کلید کامل دارد ،این مدل کاملا متکی به قلم نوری می باشد. البته قیمت این یکی را ندارم ولی با توجه به سابقه بالا بودن قیمت لپ تاپ های Asus فکر نمیکنم پائین باشد(ندید بالای یک و نیم میلیون !)
البته این مقاله تنها گوشه ای از این بازار شلوغ را معرفی نمود امیدوارم در انتخاب شما برای خرید این وسیله زیبا و بی نظیر کمک کوچکی کرده باشم. در انتها آماده هر گونه کمک در جهت خرید و پیشنهاد به دوستان هستم


نو / کار کرده
تمام نقات کشور ارسال رایگان
یک بار امتحان کنید
کیفیت بالا/ قیمت مناسب
با گارانتی /بدون گارانتی/ همراه با لولزم جانبی کامل/

انواع مدل/ نقد/ اقساط (با چک/ با سفته/ یا طلا )
در طرحها و رنگهای متفاوت
تک / عمده/ دارای کد اقتصادی و فاکتور رسمی
بدون تعطیلی (شبانه روزی)

برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از طرح پیشنهادی ما برای شما می توانید از شماره 09383056310 با ما تماس بگیرید.




مسئولیت محتوی آگهی ها، بعهده آگهی دهنده می باشد پس  در كسب اعتبار و اعتماد آگهي دهنده، دقت كافي مبذول داريد، بنابراين مدیریت سايت شهر24 از پاسخ به پرسشهاي شما در مورد محتوا و اعتبار آگهي‌ها معذور است .
رفتن به بالا