تلویزیون ایکس ویژن بهتر است یا جی پلاس، مقایسه دو برند محبوب ایرانی

مقایسه تلویزیون های ایرانی
تلویزیون ایکس ویژن بهتر است یا جی پلاس، مقایسه دو برند محبوب ایرانی با شدت گرفتن تحریم‌ها و وخامت اوضاع اقتصادی ایران، کمبود شرکت‌های تولیدکننده ایرانی در زمینه فناوری مانند تلویزیون و سایر لو...
: 28

با شدت گرفتن تحریم‌ها و وخامت اوضاع اقتصادی ایران، کمبود شرکت‌های تولیدکننده ایرانی در زمینه فناوری مانند تلویزیون و سایر لوازم‌خانگی بسیار بیشتر از قبل به چشم آمد. تحریم‌ها باعث شدند که شرکت‌های ایرانی کیفیت محصولات خود را ارتقا دهند تا مردم بتوانند با خیال راحت برندهای داخلی را با محصولات گران‌قیمت و کمیاب خارجی جایگزین کنند. در این میان، برندهای ایرانی زیادی موفق به جلب اعتماد و رضایت مشتریان شدند. دو تا از محبوب‌ترین این برندها در زمینه تولید تلویزیون، ایکس ویژن و جی پلاس هستند. اگر برای خرید انواع تلویزیون بین این دو برند پرطرفدار مردد هستید، این مطلب به شما کمک می‌کند تا بهترین تصمیم را داشته باشید.

معرفی دو برند ایکس ویژن و جی پلاس

ایکس ویژن (X.Vision) تحت لیسانس شرکت مادیران، اولین خط تلویزیون خود را در سال 1385 راه اندازی کرد. این برند در طی 15 سال سابقه خود، به‌خوبی اعتماد مشتریان را جلب کرده‌ است، به‌طوری‌که در حال حاضر در بین شرکت‌های رقیب ایرانی، در جایگاه اول قرار دارد.

تلویزیون‌های جی پلاس، توسط شرکت معتبر گلدیران تولید می‌شوند. اولین تلویزیون این برند، با خروج محصولات ال‌جی از ایران در سال 1397 به بازار عرضه شد. قیمت تلویزیون جی پلاس در کنار کیفیت بالای آن، باعث شده که رتبه فروش محصولات این برند در داخل ایران در جایگاه دوم قرار بگیرد.

 طراحی و کیفیت ساخت

ویژگی که در طراحی تمام تلویزیون‌های ایکس ویژن دیده می‌شود، حاشیه‌های ضخیم در قسمت پایینی آن‌ها است که کمی از جذابیت و مدرن بودن آن‌ها می‌کاهد. به‌طورکلی، در تلویزیون‌های ایکس ویژن شاهد حاشیه بسیار کم در اطراف نمایشگر، ضخامت ناچیز پنل اصلی و ضخامت حاشیه در ضلع پایینی هستیم که حس کلاسیک در آن ایجاد می‌کند.

صفحه نمایش و کیفیت تصویر

اغلب مدل‌های تلویزیون هوشمند ایکس ویژن، دارای کیفیت تصویر Full HD هستند که بالاترین میزان شفافیت و وضوح را به نمایش می‌گذارند. در این مدل‌ها از فناوری HDR و پنل LED استفاده‌شده که طیف رنگی گسترده‌ای ارائه می‌دهند. همچنین، کیفیت تصویر تلویزیون‌های این برند به لطف زاویه دید وسیع، پشتیبانی از PAL و NTSC و اغلب با وضوح تصویر 3840 در 1260، می‌تواند با برندهای خارجی رقابت کند. البته، گفته می‌شود که تلویزیون‌های LCD ساخت ایکس ویژن از کیفیت رنگ استاندارد برخوردار نیستند، اما مدل‌های LED این برند این مشکل را ندارند.

رزولوشن تصویر در محصولات جی پلاس در بازه‌ HD، Full HD و UHD یا همان 4k قرار می‌گیرد. پنل این تلویزیون‌ها از نوع +A است، به عبارتی درصد ایراد پیکسل در این تلویزیون‌ها از همان ابتدای تولید تقریباً صفر است. البته، در جدیدترین مدل‌های این برند از پنل نوع کوانتوم استفاده می‌شود.

نهایت میزان روشنایی در تلویزیون‌های این دو برند به بیش از 300 نیت نمی‌رسد که این رقم بسیار معمولی است. همچنین، نسبت کنتراست در محصولات هر دو برند در حد پایین قرار دارد و هیچ‌کدام به فناوری‌های جدید مانند لوکال دایمینگ برای تولید رنگ مشکی خالص مجهز نیستند. نرخ نوسازی در محصولات هر دو برند به 60 هرتز محدودشده است.

مقایسه تلویزیون ایکس ویژن و جی پلاس ازنظر سیستم صوتی

در بیشتر تلویزیون‌های جی پلاس، قابلیت انتقال صدا از طریق پورت اپتیکال و HDMI ARC قرار داده‌شده است. از این طریق، شما می‌توانید صدای دستگاه را به سیستم‌های صوتی و سینمای خانگی انتقال دهید. اغلب مدل‌های این برند قابلیت اتصال کابل اپتیکال را دارند، بنابراین برای انتقال صدای تلویزیون به سیستم‌های صوتی مشکلی نخواهید داشت.

در مدل‌های مختلف تلویزیون‌های برند ایکس ویژن از سیستم‌های صوتی متنوع استفاده‌شده است. در برخی از مدل‌های این برند مانند تلویزیون ایکس ویژن 55XTU745 سیستم صوتی pure sound به‌کاررفته، اما مدل‌های دیگر مانند ایکس ویژن 65XTU635 مجهز به سیستم صوتی Harman kardon هستند. در اکثر مدل‌ها، دو بلندگو به‌کاررفته که توان خروجی هرکدام از آن‌ها 10 وات است. شاید بتوان گفت که سیستم صوتی تلویزیون‌های این برند در مدل‌های پایین در جلب رضایت کاربران موفق نبوده است.

مقایسه سیستم‌عامل در تلویزیون های هوشمند جی پلاس و ایکس ویژن

تلویزیون‌های هوشمند ایکس ویژن با سیستم‌عامل اندروید تولید می‌شوند که قابلیت اتصال به اینترنت و سرورهای آنلاین پخش فیلم و سریال را فراهم می‌کنند. به‌طور مشابه، تلویزیون‌های جی پلاس از سیستم‌عامل اندروید پشتیبانی می‌کنند و قابلیت اتصال به اینترنت را دارند. مدل‌های هوشمند این برند در سری اول دارای اندروید 4.4 بودند. در سری‌های بعدی از سیستم‌عامل اندروید 6 استفاده‌شده و در سری‌های آخر این تلویزیون‌ها، شاهد اندروید 9 هستیم.

بررسی فناوری‌های پیشرفته به کار رفته در تلویزیون ایکس ویژن و جی پلاس

اغلب مدل‌های تلویزیون هوشمند ایکس ویژن، به درگاه‌های USB، HDMI، کامپوزیت (Compisite) و کامپوننت (Component)، پشتیبانی از درگاه‌های ارتباطی MHL و CEC و HDMIARC، ورودی آنتن، خروجی هدفون و… مجهز هستند.

 تلویزیون‌های هوشمند جی پلاس هم دارای چند پورت HDMI و USB و در برخی مدل‌ها دارای پورت کامپوزیت هستند. همچنین، برخی از مدل‌های تلویزیون‌های GPlus از قابلیت بلوتوث پشتیبانی می‌کنند و شما می‌توانید صدای تلویزیون را به هدفون بلوتوث و یا اسپیکر بلوتوث خود انتقال دهید. علاوه بر آن، تلویزیون‌های جی پلاس قابلیت تقویت سیگنال دریافتی کانال‌ها را دارند، به‌طوری‌که سیگنال‌ها را تقویت می‌کنند تا شما تصاویر شطرنجی ناشی از ضعف سیگنال را مشاهده نکنید.

به‌طورکلی، تلویزیون‌های هر دو برند دارای پورت‌های ورودی و خروجی معمولی هستند و هیچ‌کدام از فناوری HDMI2 پشتیبانی نمی‌کنند. داشتن این فناوری برای سازگاری و همگام‌سازی با تصاویر سرعتی دستگاه‌های گیم جدید همچون پلی‌استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس، ضروری است.

 شرایط گارانتی و تامین قطعات در صورت خرابی

شما با خرید انواع تلویزیون جی پلاس، در صورت بروز مشکل می‌توانید از کارشناسان شرکت گلدیران کمک بگیرید. کارشناسان این شرکت آماده هستند تا خدمات پس از فروش را در تهران و تمامی شهرهای دیگر ایران ارائه دهند. برای استفاده از این خدمات کافی است درخواست تعمیرات تلویزیون را در وب‌سایت رسمی این شرکت ثبت کنید. پس از ثبت درخواست، کارشناسان با شما تماس می‌گیرند تا در مورد هزینه‌ها راهنمایی‌تان کنند.

از طرف دیگر، شرکت مادیران هم در ارائه خدمات پس از فروش در ایران حرف اول را می‌زند. مشتریانی که تلویزیون‌های این شرکت را تهیه می‌کنند، هیچ دغدغه‌ای در مورد دریافت خدمات پس از فروش و تأمین قطعات در صورت خرابی نخواهند داشت.

مقایسه قیمت تلویزیون ایکس ویژن و جی پلاس

قیمت تلویزیون جی پلاس با توجه به مدل، سایز، هوشمند یا معمولی بودن آن متفاوت است، اما معمولاً در یک بازه 2 تا 165 میلیون قرار می‌گیرد. این تلویزیون‌ها دوام بالایی دارند و تا مدت طولانی بدون ایجاد مشکل برای شما کار می‌کنند. به‌طورکلی، تلویزیون‌های این برند به قیمت مناسب و ارزان و کیفیت راضی‌کننده خود معروف هستند. همچنین، قیمت تلویزیون ایکس ویژن  xvisionبا توجه به کیفیت بالا و سابقه درخشان 15 ساله این برند، بسیار قابل‌قبول است.

جمع‌بندی

جی پلاس یک برند نسبتاً تازه‌کار محسوب می‌شود و به همین دلیل، بسیاری از افراد برای خرید انواع تلویزیون ترجیح می‌دهند که از محصولات برند ایکس ویژن تهیه کنند. اما با توجه به همکاری این شرکت با برند ال جی، نمی‌توان کیفیت و اعتبار آن را دست کم گرفت. ممکن است قیمت تلویزیون ایکس ویژن xvision به دلیل سابقه طولانی‌تر آن بیشتر باشد، اما می‌توان گفت که در تلویزیون‌های جی پلاس، از فناوری‌های پیشرفته‌تری نسبت به برند رقیب استفاده‌شده است. نظر شما در مورد تلویزیون‌های این دو برند ایرانی چیست؟ شما تلویزیون ایکس ویژن را ترجیح می‌دهید یا جی پلاس؟

رفتن به بالا