شکایت مسافر از اسنپ و پاسخ وکیل شرکت؟

شکایت مسافر از اسنپ و پاسخ وکیل شرکت؟
شکایت مسافر از اسنپ و پاسخ وکیل شرکت؟ چندی پیش مسافری از اسنپ شکایت کرد به گفته مسافر دلیل شکایت او از اسنپ دزدی سفیر از او بوده است متاسفانه ما سرانجام این موضوع را نمیدانیم اما شاید برایتان ...
: 41

چندی پیش مسافری از اسنپ شکایت کرد به گفته مسافر دلیل شکایت او از اسنپ دزدی سفیر از او بوده است متاسفانه ما سرانجام این موضوع را نمیدانیم اما شاید برایتان سوال باشد که شرکت اسنپ چگونه پاسخ خواهد داد؟ قطعا مدیر عامل این شرکت پاسخ نخواهد داد و وکیل پاسخ خواهد داد اما این وکیل یک وکیل عادی است ؟

جواب این سوال تا انتهای مقاله خواهید خواند

وکیل شرکت ها به چه معناست؟!

معمولا وکیل شرکت یا شرکت ها یک مشاور حقوقی یا وکیل حقوقی است که در خصوص مسائل و هرآنچه که به شرکت‌های تجاری مربوط می‌شود، فعالیت می‌کند.

این باور اشتباه در بین برخی از مدیران و‌ سهامداران شرکت‌ها به وجود آمده‌است که هرگاه شرکت دچار مشکل حقوقی شد باید از یک وکیل برای رفع مشکل استفاده کنند در صورتی که وجود و‌ حضور یک وکیل تجاری، از واجبات شرکت ها و ‌کسب و‌ کار آن‌ها می‌باشد.

برای پیشبرد بهتر کارها، هر شرکت باید یک وکیل مربوط به خود را داشته باشد، انجام این کار نه تنها صرف هزینه‌ی اضافه و‌ هزینه تراشی نیست بلکه سبب پس اندازهای بسیاری برای شرکت می‌شود.

در یک تعریف کلی در خصوص وکیل شرکت ها باید گفت : سپری برای حفاظت شرکت در برابر مشکلات حقوقی که وجود آن سبب افزایش کارایی یک شرکت با خیال آسوده می‌شود.

در این مطلب رسانه خبری شهر ۲۴ با گروه حقوقی رضا عبدالمحمد در مورد اهمیت وجود وکیل شرکت برای هر یک از شرکت ها میگوید گروه حقوقی رضا عبدالمحمد یکی از برترین گروه ها حقوقی تا آخر این مقاله با ما همراه است .

وکیل شرکت ها

از آنجایی که تجارت و‌ داد و‌ ستد مالی به صورت روزانه در ایران و‌ جهان در حال گسترش است و شکلی جدیدی به خود گرفته است، سبب پیدایش انواع شرکت‌های تجاری با چندین شریک و‌ سهام‌دار شده است. معمولا برای رسیدگی به سرمایه، درصد و‌ بخشی که متعلق به هریک از سرمایه‌داران است، به یک فرد یا گروه خبره تحت عنوان وکیل شرکت ‌ها نیاز است. در این مقاله قرار است به بررسی این موضوع بپردازیم که وظیفه‌ی وکیل شرکت چیست و چه کارهایی را باید انجام دهد. همچنین به بررسی انواع شرکت‌ها نیز می‌پردازیم. بنابراین اگر شما نیز علاقه دارید تا در این مورد اطلاعاتی به دست آوردید، پیشنهاد می‌کنیم که تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

اهمیت وکیل شرکت چیست ؟

قطعا قبل از تاسیس شرکت باید مراحلی را طی کنید سوال این است که به طور کامل قوانین ثبت شرکت را میدانید؟ قطعا سر شما شلوغ است و درگیر امور شرکتان هستید استخدام فردی که این امور را بداند واجب است پس مرحله اول از سوال اینکه وکیل شرکت چه اهمیتی دارد را متوجه شدید

پس عادی است که عموما دیده شده که برخی شرکت ها حتی پیش از تاسیس و حتی قبل از طرح دعوی فردی را به عنوان مشاور حقوقی شرکت در اختیار میگیرند ، این امر به واسطه این است که با این کار و دریافت مشاوره ها از وکیل پیش از هر کاری بهترین شرایط حقوقی را فراهم میکنند و حتی از مشکلات هم حتی الامکان جلوگیری میشود . به نقل قول گروه حقوقی رضا عبدالمحمد پیشگیری بهتر از درمان است .
گاهی هم دیده میشود که شرکت ها هنگام ارائه دادخواستی با دادگاه و یا هنگام طرح دعوی علیه انها اقدام به استخدام و مشاوره با وکیل میکنند . طبق این توضیحات درمیابیم که شرکت ها برای پیگیری و بررسی مسائل و مشکلات حقوقی نیاز به وکیل دارند اما همانطور که گفتیم ایا هر وکیلی میتواند وکیل شرکت باشد؟

پاسخ خیر است شما باید وکیل شرکت متخصص استخدام کنید چرا که تمام وکلا باید در مسائل قانونی و حقوقی مهارت لازم را داشته باشند و به روز باشند تا در زمان جستجوی وکیل اطمینان حاصل بشود که قرارداد ها و معاملات موکلین وی طبق با آخرین قوانین و مقررات میباشد وجود یک وکیل در شرکت موجب میشود که تمام فعالیت ها و اقدامات حقوقی و مالی تحت نظر وی و با استناد به منابع قانونی انجام شود که با این امر تمامی حقوق و منافع شرکت درنظر گرفته شده و حفظ میشوند .
به همین واسطه تمامی شرکت ها به حضور یک وکیل متخصص برای انجام امور خود احتیاج دارند و حتی در مسائل دیگر هم نیاز به مشاوره های وکیل دیده میشود .

همه شرکت ها بدلایل دشواری قوانین و معاملات امروزی نیاز به داشتن یک وکیل دادگستری متخصص دارند تا تمامی مسائل حقوقی و قضایی لازمه را به بهترین نحو انجام بدهد .
چنانچه یک شرکت به عنوان موکل وکیل دادگستری در دادرسی مورد محاکمه قرار گیرد ، در پایان این وکیل میباشد که باید از سوی شرکت ، مذاکره کننده و نماینده باشد تا دفاعیات لازم را ارائه دهد . گروه حقوقی رضاعبدالمحمد با در اختیار داشتن وکیل مجرب در زمینه دعاوی و مسائل حقوقی شرکت ها اماده همکاری با شما میباشد .

معرفی انواع شرکت‌ها

با توجه به قوانین و مصوباتی که در مورد تجارت وجود دارد. شرکت‌ها انواع گوناگونی دارند و هرکدام از آن‌ها وظایف، قواعد و تعاریف گوناگونی نیز دارند که در ادامه به بحث در مورد آن‌ها می‌پردازیم.

در یک دسته‌بندی کلی، شرکت ها به صورت زیر تقسیم بندی می‌شوند:

۱.شرکت سهامی عام

۲.شرکت سهامی خاص

۳.شرکت با مسئولیت محدود

۴.شرکت تضامنی

۵.شرکت نسبی

۶.شرکت مختلط سهامی

۷.شرکت مختلط غیر سهامی

۸.شرکت تعاونی

هرکدام از این شرکت‌ها با توجه به هدف و‌ مقاصد گوناگونی ایجاد شده‌ و‌ پدید آمده‌اند. اما باید این موضوع را نیز در نظر داشت که برخی از آن‌ها از اهمیت و ‌کارایی بیشتری نسبت به دیگری برخوردار هستند. در بین این لیست به ترتیب شرکت های با سهامی عام و خاص، شرکت با مسئولیت محدود و شرکت تضامنی بیشترین اهمیت و ‌کاربرد را در کشور ما دارند.

وظیفه‌ی وکیل شرکت‌ها چیست!؟

قبل از این که به سراغ وظیفه و مسئولیت وکیل شرکت‌ها برویم، بهتر است توضیحاتی در خصوص شرکت‌های تجاری و‌ فعالیت آن‌ها بدهیم.

شرکت‌های تجاری معمولا از اجتماع چندین شخص حقیقی یا حقوقی تشکیل شده‌اند و هدف آن‌ها انجام عملیات تجاری است. البته ممکن است که برخی از آن‌ها در قالب موسسات یا شرکت‌های حقوقی فعالیت کنند.

برای این که شرکت‌های تجاری هویت و ارزش پیدا کنند باید در اداره‌ی ثبت شرکت‌ها به رسمیت شناخته شوند و این بدین معناست که نیاز است تا در لیست این اداره به ثبت برسند.

در مورد دسته بندی پر اهمیت‌ترین شرکت‌های تجاری صحبت کردیم اما باید بدانید که تعداد شرکا و‌اعضای هیات مدیره در این شرکت‌ها اهمیت بالایی دارند و باید مطابق با قانون انتخاب شوند. به طور مثال در یک شرکت سهامی خاص وجود حداقل ۳ نفر از واجبات است.

اما سوالی که پیش می‌اید این است که وظیفه و نقش وکیل شرکت‌ها چیست!؟

در واقع وکیل شرکت‌ها است که باید توانایی کار کردن با شرکت‌های کوناگون با شرایط و‌ قوانین مختلف را داشته باشد. همچنین شخصی که در نقش وکیل شرکت‌ها فعالیت می‌کند باید آگاهی کامل نسبت به انواع شرکت‌ها و مقررات مربوط به آن‌ها را داشته باشد تا بتواند مشکلات حقوقی مرتبط با تصمیمات هیات مدیره و اعضای شرکت را با سایر اشخاص حقیقی و حقوقی رفع کند.

یکی از مهمترین مسائل در مورد وکیل شرکت‌ها این است که باید بداند چگونه با مردم همراه باشد و چطور صلاحیت و وظایف افراد را به درستی تشخیص دهد.

یک وکیل تجاری باید به طور کامل با سازمان آشنا باشد و ‌آن را به خوبی بشناسد و‌ بتواند تحلیل کند و در کل داشتن یک ذهن سازمانی از ویژگی‌های آن است.

اما مهمترین بخش این است که حتی زمانی که شما قصد راه اندازی یک شرکت را دارید بهتر است در ابتدای کار در مورد تمام مسائل قانونی و‌ حقوقی با وکیل مشورت کنید و‌ حتی باید بخواهید که کار ثبت شرکت تجاری شما به کمک یک وکیل با تجربه انجام شود.

به عنوان نتیجه گیری باید گفت…

با توجه به مواردی که در مورد آن صحبت کردیم، متوجه شدیم که شرکت‌ها انواع گوناگونی دارند و‌هرکدام از آن‌ها نیز قوانین و‌ مقررات مخصوص به خود را دارند که کار تحلیل و بررسی آن‌ها نیاز به داستن تجربه، مهارت و دانش کافی است.

برخی افراد و شرکت‌ها با در نظر نگرفتن این موضوع دچار ضرر و‌ زیان زیادی شده‌اند. بنابراین همین که در ابتدای کار از یک وکیل متخصص در امور شرکت‌ها کمک بگیرید، بهترین راهکار است. شخصی که با توانایی و‌ تبحر کافی می‌تواند نکات بسیار مهمی در قرارداد و‌ امور شرکت‌ها را به شما گوشزد کند و شما را به اهدافتان برساند.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.

رفتن به بالا