میکسر قنادی 7 لیتری


همین الان برای ثبت آگهی ویژه در این صفحه اقدام کنید

جدیدترین آگهی لوازم صنعتی

فروش اینورتر 0 تومان

فروش اینورتر

%0
  • تهران مرکز
 دستگاه بسته بندی حجمی مخصوص حبوبات و نمک و شکر تماس بگیرید
برج خنک کننده فایبرگلاس مکعبی و مدور تماس بگیرید
فن کویل کانالی و سقفی تماس بگیرید

فن کویل کانالی و سقفی

%0
  • تهران حومه
سارآفرین تولید کننده فن و اگزاست فن تماس بگیرید
در استان تهران تهران, | لوازم صنعتی


به دستگاهی که وظیفۀ هم زدن انواع خمیر شیرینی، خامه و سفیده تخم مرغ و مواد غذایی نیمه جامد و چسبنده را بر عهده دارد، میکسر قنادی می گویند.
این میکسر قنادی را میتوان به عنوان بهترین میکسر قنادی معرفی کرد. شما به سادگی می توانید از این دستگاه میکسر مخصوص قنادی به همراه سه پاروی مخصوص استفاده کنید و مواد خوراکی مختلف مثل خامه و انواع خمیر مواد اولیه شیرینی مثل شیر، شکر، سفیده تخم مرغ را با هم میکس کنید. میکسر قنادی ، دستگاهی برای تولید انواع خمیر، خامه و سس در تجهیزات قنادی و فست فودها است .
این دستگاه میکسر 7 لیتری ، مناسب استفاده در آشپزخانه های صنعتی، کارگاه های شیرینی پزی، قنادی ها، رستوران ها، فست فودها، بیمارستان ها و تالارهای پذیرایی میباشد.

شرکت صنعتی طبخ شمیم ، ارائه دهنده دستگاه میکسر 7 لیتری ، در رنگهای متنوع و زیبا به شما عزیزان میباشد.


برای مشاهده محصولات شرکت صنعتی طبخ شمیم میتوانید به آدرس سایت فروشگاهی شرکت Stilux.ir مراجعه نمایید.

برای ارتباط با ما و اطلاع از جزئیات این دستگاه با شماره های ذیل تماس حاصل نمایید.

021-66793373-------09127290101------------ ۰۲۱۶۶۷۹۸۸۲۵---- ۰۹۰۲۷۲۹۰۴۰۴
www.tabkhshamim.ir
https://www.instagram.com/tabkhshamim :insatagram
https://www.aparat.com/tabkhshamim1 :آپارات

فروش آنلاین شرکت طبخ شمیم : www.stilux.ir

ساختمان مرکزی : یافت آباد - میدان الغدیر - ابتدای زندیه غربی- نبش وحدت - ساختمان ارشیا پلاک -170-طبقه 1


، تجهیزات پخت کیک ، میکسر قنادی 7 لیتری ، همزن صنعتی قنادی ، دستگاه میکسر قنادی ، دستگاه میکسر حرفه ای ، دستگاه میکسر ، میکسر قنادی بی صدا ،


جستجوی عبارات مرتبط

مسئولیت محتوی آگهی ها، بعهده آگهی دهنده می باشد پس  در كسب اعتبار و اعتماد آگهي دهنده، دقت كافي مبذول داريد، بنابراين مدیریت سايت شهر24 از پاسخ به پرسشهاي شما در مورد محتوا و اعتبار آگهي‌ها معذور است .
رفتن به بالا