باكس بيرون بر


همین الان برای ثبت آگهی ویژه در این صفحه اقدام کنید

جدیدترین آگهی لوازم صنعتی

قیمت.خرید.فروش ضدیخ بشکه ای. فله. عمده.صنعتی. درجه1 تماس بگیرید
برج خنک کننده فایبرگلاس مکعبی و مدور تماس بگیرید
فن کویل کانالی و سقفی تماس بگیرید

فن کویل کانالی و سقفی

%0
  • تهران حومه
سارآفرین تولید کننده فن و اگزاست فن تماس بگیرید
سارآفرین تولیدکننده کندانسور هوایی تماس بگیرید
فر پیتزا صندوقی صنعتی تماس بگیرید

فر پیتزا صندوقی صنعتی

%0
  • تهران جنوب
فر دمکن برنج صنعتی تماس بگیرید

فر دمکن برنج صنعتی

%0
  • بوشهر
در استان تهران تهران, | لوازم صنعتی

با توجه به اینکه مدتی است در جهان بیماری کرونا شایع شده است و ترس از سرو غذا در رستوران به وجود آمده است ، اکثر رستورانداران غذای خود را به صورت بیرون بر سرو می کنند. در این راستا نیاز به ترموباکس حمل غذا بیشتر به چشم می آید. چرا که برای رساندن غذای گرم و باکیفیت به دست مشتری محل نگهداری آن حائز اهمیت میباشد.
حال اگر فاصله رستوران موردنظر تا مقصد زیاد باشد ممکن است غذا سرد شده و از دهن بیافتد. استفاده از این ترموباکس ها راه حل این مشکل برای شما عزیزان میباشد.
این  ترموباکس  همانطور که از اسمش پیداست مناسب جهت حمل غذا و از تجهیزات موردنیاز رستورانها،فست فود ها، و آشپزخانه ها است.

شرکت صنعتی تجهیزاتی طبخ شمیم این افتخار را دارد که ارائه دهنده این دستگاه ترموباکس کارآمد و با کیفیت به شما عزیزان باشد.

برای مشاهده محصولات شرکت صنعتی طبخ شمیم میتوانید به آدرس سایت فروشگاهی شرکت Stilux.ir مراجعه نمایید.


برای ارتباط با ما و اطلاع از جزئیات این دستگاه با شماره های ذیل تماس حاصل نمایید.

021-66793373-------09127290101---------
www.tabkhshamim.ir
https://www.instagram.com/tabkhshamim :insatagram
1https://www.aparat.com/tabkhshamim :آپارات


ساختمان مرکزی : یافت آباد - میدان الغدیر - ابتدای زندیه غربی- نبش وحدت - ساختمان ارشیا پلاک -170-طبقه 1


باكس حمل غذا ، ترموباكس چيست ، روش استاندارد حمل غذا ، باكس بيرون بر ، غذا بيرون بر ، تجهيزات پيمانكاري غذا ، تجهيزات نگهداري غذا


جستجوی عبارات مرتبط

مسئولیت محتوی آگهی ها، بعهده آگهی دهنده می باشد پس  در كسب اعتبار و اعتماد آگهي دهنده، دقت كافي مبذول داريد، بنابراين مدیریت سايت شهر24 از پاسخ به پرسشهاي شما در مورد محتوا و اعتبار آگهي‌ها معذور است .
رفتن به بالا